Staff Pick

Wat is de Staff Pick?

Om de lokale winkeliers met wie we samenwerken nog meer in de schijnwerpers te zetten stellen onze medewerkers regelmatig een pakket samen uit bijzondere, kwalitatief hoogstaande producten uit de omgeving. Tenslotte ‘De beste kwaliteitsproducten komen natuurlijk van lokale winkeliers’. Een fantastisch cadeau om onze lokale ondernemers in deze moeilijke tijden te ondersteunen. We kiezen iedere keer een aantal lokale winkels die onze partner zijn.

Wil je dit jaar je dierbaren ook een bijzonder cadeau geven? Bestel dan een lokaal pakket en we bezorgen het duurzaam bij ze thuis. Hou onze website in de gaten voor de eerstvolgende evenement.

December (Kerstpakket)

Voor de maand december wordt er 50 kerstpakketten gemaakt. Liefdevol samengesteld met eerlijke kwaliteitsproducten. Zoals jullie weten draaien de Supermarkten overuren en een topomzet. Het zijn echter vaak de kleine lokale ondernemers die het moeilijk hebben in deze tijd. Wil je samen met ons deze winkeliers steunen? Doe mee en geef dit jaar iemand een vriendelijke lokale kerstpakket cadeau. Ontzettend bijzonder en eerlijk en vooral passend bij deze moeilijke tijd waarin we niet met al onze dierbaren samen kunnen zijn om te vieren.

Doe mee! want samen staan we sterker.

De verkoop van de kerstpakketten gaat vanaf 30 november om 7:00 uur in de ochtend van start en uiteraard op = op.

De kerstpakketten kosten 37 euro’s en hebben twee versies: standaard en alcoholvrij. Mocht je een extra luxe pakket willen hebben? Dat kan ook! Zie de foto’s hieronder

Kerstpakket standaard
Kerstpakket (standaard)
Kerstpakket Alcoholvrij
Kerstpakket (Alcoholvrij)

———————————————————————————————————-

Februari (Valentijnsdag)

April (Pasen)